Accountantskantoor Dijk is een regionaal accountantskantoor gevestigd in Marum. Het kantoor is opgericht in 2007 door Lubbert Dijk. Hij heeft daarvoor geruime tijd in loondienst gewerkt en heeft daarmee ondertussen meer dan 25 jaar ervaring op fiscaal en administratief gebied.

We zijn een relatief klein kantoor met 3 personeelsleden. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. Verder kunnen wij terugvallen op een breed netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden.

Als kantoor bieden wij onze klanten een totaalpakket aan diensten, van het verwerken van de administratie tot het samenstellen van de jaarrekening, van het verzorgen van de aangifte omzetbelasting tot de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, alsmede het volledig verzorgen van de salarisadministratie. Ook voor bedrijfsadvisering, fiscaal advies en startersbegeleiding kunt u bij ons terecht.

Wij zijn werkzaam in nagenoeg alle sectoren, zoals de bouw, horeca, detailhandel, transport en zakelijke dienstverlening. Of u nu werkt in de vorm van eenmanszaak, vennootschap onder firma of besloten vennootschappen (waaronder stamrecht BV), wij kunnen u van dienst zijn.

Ook particulieren zijn wij graag van dienst bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting, aanvraag van toeslagen en fiscaal advies.

Wij geven u graag de mogelijkheid om vrijblijvend met ons kennis te maken door u het eerste adviesgesprek gratis aan te bieden. U kunt contact met ons opnemen door middel van telefoon, email of het contactformulier op de website.